White Collar Borders

Dog Frisbee

Via instructrice Citha Evers op de hondenschool waar ik met Mazzel trainde, ben ik in aanraking gekomen met de dog frisbee sport. Mazzel kon het al gauw niet meer aan dus de interesse verwaterde.

Met de komst van Beany wakkerde die interesse weer helemaal aan. We zijn lid van Frisbee team "Relax Dog". We zijn een klein team waar gezelligheid, sportiviteit en de veiligheid en lol van de honden voorop staat!

Wicka heeft de frisbee genen van pa en ma in zich. Ze is wat onbehouwen voor de freestyle maar in de distance en toss & fetch is zij een echte ster!

Momenteel frisbee ik alleen hobbymatig. Ik heb het schapendrijven virus opgelopen en mijn 3 jongsten vinden die schijf erg raar....

Relax Dog Frisbee Team

Schapendrijven

Beany vindt de schapen wel grappig om achter aan te rennen maar als ze zich omdraaien, zijn ze toch wel erg groot....

Wicka heeft arthrose in een voorvoetje dus zij mag alleen n og maar helpen met klusjes bij de schapen en opzetten.

Eefje vindt het geweldig om bij de schapen bezig te zijn. Zij heeft echter veel eye waardoor zij vast komt te zitten. Ik ben niet zo'n goede handler dat ik daar goed op gereageerd heb toen zij aangetraind werd. Ik loop met Eefje af en toe een wedstrijd. De resultaten zijn erg wisselend...

Wednesday is een bescheiden hondje die veel respect heeft voor de schapen. Zij is afwachtend. Door haar nestjes heb ik nog niet veel met haar gedaan. Zij kent alle basis commando's en werkt graag voor me.

Weia weet precies wat te doen met schapen. wij trainen elke week bij Erik en haar zelfvertrouwen groeit met elke training. Ik begin het ook (eindelijk) te snappen dus wie weet wat de toekomst brengt!

Lilly

Wicka